Boss-ul din Ghencea a aflat ca situatia portarului adus de fostul manager general de la Atletico Paranaense este mult mai complicata decat credea. "Am dat 300.000 de euro pentru imprumut, iar daca-l vrem definitiv trebuie sa mai platim 300.000 la
Boss-ul din Ghencea a aflat ca situatia portarului adus de fostul manager general de la Atletico Paranaense este mult mai complicata decat credea. "Am dat 300.000 de euro pentru imprumut, iar daca-l vrem definitiv trebuie sa mai platim 300.000 la vara. Dar nu-l mai tinem", spunea Gigi Becali acum cateva zile. Ieri, boss-ul din Ghencea a aflat ca Andrey are contract pe trei ani si ca Steaua trebuie sa mai plateasca 300.000 de euro in vara, plus 700.000 de euro la o firma de consultanta, plus un comision de 125.000 de euro pentru transferul lui Andrey.
Gigi Becali a declarat ieri ca ar fi bagat mana in foc ca fostul manager general al echipei, Mihai Stoica, este un om corect, dar acum nu mai are incredere in nimeni, dupa ce a aflat ca mai are de platit 700.000 de euro in contul transferului portarului Andrey. "Nu mai inteleg nimic, nu mai stiu nici eu. Eu stiu ce mi-a spus Meme: ca am platit 300.000 si din vara daca vrem sa-l mai tinem sa mai platim 300.000! Vad ca am platit 300.000, dar ca trebuie sa mai dam 700.000 la o firma de consultanta! Asta e cand ai incredere in oameni. E invatatura de minte sa nu mai am incredere totala in oameni. A fost o experienta. Daca imi taiai mana... puneam mana in foc ca Meme e corect. Ce vad in acte... Andrey are contract, esti obligat sa-l tii. Mai trebuie sa dai inca 700.000, plus inca vreo 125.000 comision, nu stiu, asa e prin acte", a spus Gigi Becali.
Intrebat daca nu stia de situatia exacta a lui Andrey, Gigi Becali a raspuns: "Pai, cine s-a uitat la acte? El era manager general, el centra, el dadea cu capul, aveam incredere mare in el! Am spus, nu mai dau nici un ban! De unde are contract Andrey pe trei ani? Mie mi-a spus ca trebuie sa mai dam 300.000 daca vrem sa-l pastram, iar acum vad ca are contract pe trei ani, nu daca vrem sau nu! Ce deduceti din asta? Am ramas blocati, ieri am aflat. La aproape 50 de ani cat am, mai capeti experienta, mai invatam din greseli!". "Sa-i fac belele lui Mihai Stoica? Sa-mi fac eu mie, sa ma invat minte sa nu mai dau incredere totala, sa semneze altii pe sute de mii fara sa verific!", a mai spus Gigi Becali. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.