Zarea anunta lansarea Milcov, cu o reteta pe baza de 100% distilat de vin invechit, intr-o noua prezentare si cu un ambalaj nou - o sticla embosata plata, singura sticla de acest gen din segmentul mediu, informeaza compania intr-un comunicat. Noul Mi
Zarea anunta lansarea Milcov, cu o reteta pe baza de 100% distilat de vin invechit, intr-o noua prezentare si cu un ambalaj nou - o sticla embosata plata, singura sticla de acest gen din segmentul mediu, informeaza compania intr-un comunicat. Noul Milcov este un produs cu un grad de alcool marit, de la 24% la 30%, fiind singura marca de bautura alcoolica din segmentul mediu obtinuta exclusiv din distilat de vin invechit.
"Milcov produs de Zarea imbina intreaga experienta acumulata de-a lungul anilor cu ingrediente selectate cu o deoosebita grija", a declarat Rodica Draghici, director de marketing Zarea in comunicat. (G.R.P.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.