Cosmin Olaroiu a rupt tacerea pe care si-a impus-o in ultimele luni, participand duminica seara la emisiunea "Fanatik Show", de la Telesport. Antrenorul a precizat din capul locului ca nu intentioneaza sa renunte in vara, asa cum s-a vehiculat dup
Cosmin Olaroiu a rupt tacerea pe care si-a impus-o in ultimele luni, participand duminica seara la emisiunea "Fanatik Show", de la Telesport. Antrenorul a precizat din capul locului ca nu intentioneaza sa renunte in vara, asa cum s-a vehiculat dupa prelungirea falsa de contract prezentata de Gigi Becali, a vorbit despre toate problemele ros-albastrilor din acest sezon si a ajuns la concluzia ca locul doi, pe care Steaua va termina campionatul daca nu pierde maine la Petrosani, nu este nici pe departe umilitor, atata vreme cat asigura echipei sale posibilitatea de a merge din nou in UEFA Champions League.
Olaroiu a incercat sa explice pe indelete ceea ce multi suporteri au vazut ca un esec, ratarea titlului. "Am pierdut campionatul asta in momentul cand am jucat in Liga Campionilor. Nu au reusit sa revenim cu picioarele pe pamant dupa acele meciuri in care am dat 150%, apoi au aparut accidentarile jucatorilor de baza, a fost foarte greu fara Dica si fara Radoi, dar si erorile de arbitraj, pentru ca noi am jucat multe meciuri in inferioritate numerica si am pierdut puncte importante. Nu este umilitor ca suntem pe locul doi, pentru ca avem acelasi statut ca si campioana. Nu exista antrenor care sa fi avut presiune mai mare decat am avut eu. Am carat bomba atomica dupa mine", a spus Olaroiu. Apoi a explicat ca, dupa infrangerea cu "Poli" Timisoara, din semifinala cupei, a fost decis sa plece, dar a fost intors de unitatea jucatorilor: "Am hotarat sa raman dupa meciul cu Timisoara, eu nu sunt las, nu mi-e frica. Terminam pe cinci, ma omoara lumea, ce se va intampla, se va intampla, dar raman pana la capat". Olaroiu le-a explicat suporterilor care il cer insistent pe Elton titular ca brazilianul nu face faza defensiva si ca in acest final de campionat a decis ca are nevoie de victorii pe linie, obtinute cu pretul sacrificarii jocului frumos. "Daca vrem spectacol, intru si eu, si Gigi, sa facem spectacol. Pe noi ne intereseaza rezultatul si am reusit un parcurs excelent, fiindca acum cateva etape eram la opt puncte de locul doi, care parea o utopie. Pe Elton l-am bagat cu Nationalul pentru ca l-a cerut publicul si nu am vrut sa-l ranesc, dar, deocamdata, el nu are prea multe realizari. E un jucator pe care mi l-am dorit si mi-l doresc in continuare, iar in aceasta vara vom avea timp sa-l integram", a declarat antrenorul ros-albastrilor.
"Nu l-am lucrat
pe Meme!"
Olaroiu a negat inca o data ca ar fi avut vreun rol in plecarea lui Mihai Stoica, managerul general concediat de Gigi Becali din cauza unor contracte considerate dubioase. "Nu are cum sa spuna ca l-am lucrat eu, pentru ca toata lumea stie care era relatia lui cu Gigi. In plus, a fost o problema de contracte, care pe mine ma depaseste, eu nu stiu cat castiga jucatorii si nici nu ma intereseaza. Am fost de partea lui si atunci, si dupa aia, si acum. Si in momentul de fata, daca exista o discutie, imi mentin punctul de vedere, si Gigi stie foarte bine. Meme a fost si este la fel de bun", a punctat Olaroiu. Acesta a explicat ca nu va fi o epurare pe criterii de nationalitate la Steaua, asa cum a lasat Becali sa se inteleaga atunci cand a spus ca va face o echipa de romani. "Nu s-a pus nici un moment problema vinderii jucatorilor straini de la Steaua. Gigi vrea ca esenta, ca echipa pe care o are, sa fie alcatuita din multi romani, insa posibilitatile noastre de a alege din fondul de jucatori romani, pe anumite posturi, este destul de redus. N-a spus niciodata ca va fi dat afara Elton, ca va fi dat afara Thereau. Pe Thereau il considera un jucator foarte important pentru Steaua. Daca i se face o oferta de 2,5 milioane de euro pentru Thereau, dau scris ca nu il vinde, fac pariu. Nu pleaca nici Elton. Probabil ca vor veni in aceasta vara si jucatori straini la Steaua", a spus Olaroiu.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.