Antrenorul stelist a vorbit despre implicarea patronului in alcatuirea echipei, dupa ce Gigi Becali s-a laudat ca la meciul cu Rapid a cerut la pauza introducerea lui Ochirosii, cel care avea sa marcheze golul victoriei. "L-o fi sunat Gigi pe Meme la
Antrenorul stelist a vorbit despre implicarea patronului in alcatuirea echipei, dupa ce Gigi Becali s-a laudat ca la meciul cu Rapid a cerut la pauza introducerea lui Ochirosii, cel care avea sa marcheze golul victoriei. "L-o fi sunat Gigi pe Meme la pauza, dar Ochirosii a intrat cand am vrut eu. Belodedici mi-e martor ca am fost la Mogosoaia in saptamana meciului si l-am luat pe Razvan, care trebuia sa plece cu nationala de juniori la un turneu, si am glumit cu el, "Hai, ca te asteapta Badoi!". Iar atunci a fost o coincidenta, pentru ca nimeni n-a bagat in seama cand patronul m-a criticat ca nu fac schimbarile pe care le vrea el. La meciul cu Middlesbrough, l-a sunat pe Meme la pauza sa-l schimb pe Bostina. Apoi, dupa meci, Becali a spus ca vinovat e Olaroiu. A trecut un an. Daca vorbesc cu Gigi cinci minute, spune: "Daca nu erai tu incapatanat, din cauza ta am pierdut". Si acum spune. Poate avea sau nu dreptate, e o loterie. M-a criticat ca nu am facut ce a spus el. La fel si cu Radoi, a zis sa nu mai joace decat fundas, iar eu l-am bagat mijlocas cand am avut nevoie", a explicat Olaroiu. Apoi a concluzionat: "Fiecare patron din lumea asta incearca sa influenteze antrenorul, la fel face si Gigi, dar nu mi-a spus niciodata ca daca nu fac cum zice el ma da afara. Nu-mi face Gigi echipa, as pleca in secunda urmatoare daca ar fi asa!". (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.