Patronul Craiovei a declarat ieri ca soarta atacantului camerunez Jeremie Njock va fi decisa in cadrul Consiliului Director. "Nu stiu ce se va intampla cu el, probabil vineri, cand va avea loc Consiliul Director, vom decide soarta lui. Oricum, ii va
Patronul Craiovei a declarat ieri ca soarta atacantului camerunez Jeremie Njock va fi decisa in cadrul Consiliului Director. "Nu stiu ce se va intampla cu el, probabil vineri, cand va avea loc Consiliul Director, vom decide soarta lui. Oricum, ii va fi foarte greu sa-mi intre iarasi la inima. Va avea de tras, pentru ca, alaturi de Baird, Costea, Dina, Tanasa si Wobay va mai veni un atacant, probabil Apetrei", a spus Mititelu.
Patronul oltenilor este foarte suparat pe Njock, dupa ce acesta l-a atacat prin intermediul presei pe antrenorul Cioroianu. "Sunt foarte suparat pe el. Am cheltuit multi bani pentru aducerea lui, am avut mare incredere in el, dar m-a dezamagit foarte tare. Nu se poate sa faci asemenea declaratii, cand stii foarte bine care este situatia in vestiar. Cioroianu este cel care face echipa. Chiar daca este un tip mai tacut, el este foarte autoritar. Inainte de acest incident, Cioroianu imi zicea ca are incredere in Njock si ca poate face din el atacantul care inscria aproape meci de meci in urma cu trei sezoane. Cand a venit chiar i-am bagat o clauza prin care nu avea voie sa dea declaratii fara acordul clubului, pentru ca stiam ca va fi provocat. Va plati pentru aceste lucruri", a afirmat Mititelu. Acesta a mai declarat ca dupa meciul cu UTA, din ultima etapa, antrenorul Florin Cioroianu va semna noul contract. "Va fi unul pe un singur sezon, pentru ca nu hartia ne tine. Daca vor fi rezultate poate sta si doi, trei ani. Importante sunt punctele nu contractul. Indiferent cine va antrena Universitatea, nu va avea contract pe mai mult de un an si va semna prelungirea in functie de rezultate. Ce importanta are ca semnam pe patru ani, daca nu sta nici patru luni?", a precizat Mititelu. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.