Automobile Dacia va lansa, astazi, versiunile Logan Preference si Laureate cu motor de 1,4 litri, echipate cu instalatie de alimentare cu gaz petrolier lichefiat (GPL) la preturi de 8000 de euro, respectiv 8800 de euro, a anuntat compania. Sistemele
Automobile Dacia va lansa, astazi, versiunile Logan Preference si Laureate cu motor de 1,4 litri, echipate cu instalatie de alimentare cu gaz petrolier lichefiat (GPL) la preturi de 8000 de euro, respectiv 8800 de euro, a anuntat compania. Sistemele de alimentare vor fi furnizate si montate de compania italiana Landi Renzo, specializata in productia de sisteme alternative de propulsie cu GPL si gaz natural. Rezervorul GPL este realizat dintr-un material rezistent, echipat cu cinci dispozitive de siguranta, testat la 550 grade celsius, conform standardelor in vigoare, se arata intr-un comunicat al Dacia. In conditiile functionarii atat cu benzina cat si cu GPL, masina va avea o autonomie de peste 1500 kilometri, afirma constructorul auto. (E.I.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.