Romanii care locuiesc in Statele Unite si-au exprimat nemultumirea fata de un articol aparut in cotidianul "New York Sun" despre care afirma ca "defaimeaza" imaginea Romaniei,.

Romanii care locuiesc in Statele Unite si-au exprimat nemultumirea fata de un articol aparut in cotidianul "New York Sun" despre care afirma ca "defaimeaza" imaginea Romaniei, informeaza corespondentul la New York al Hotnews.

Pe diferite pagini folosite de romanii care locuiesc in SUA au aparut luni mesaje care critica un articol  pe care New York Sun l-a preluat de la publicatia "The Sunday Telegraph", in care se descrie initiativa primarului din satul constantean Independenta de a oferi capre in locul ajutoarelor sociale.

Potrivit articolului, cei care vor primi animalele vor trebui sa le mulga si vor vinde laptele si branza pentru a face bani, iar dupa ce isi gasesc un serviciu vor trebui sa returneze caprele Consiliului Local.
Satul constantean este descris ca un loc primitiv.
"Nu-mi pasa cine e sursa/autorul, problema e ca imaginea tarii e defaimata... poti la fel de bine sa-i spui Romanistan" - spune unul dintre romanii care traiesc in SUA.