Virtual retrogradata in Liga a II-a, gruparea nemteana ar putea juca tot in prima liga si in sezonul viitor, cu conditia ca Delta Tulcea, liderul primei serii din liga secunda, sa termine sezonul pe unul din primele doua locuri, care ar asigura promo
Virtual retrogradata in Liga a II-a, gruparea nemteana ar putea juca tot in prima liga si in sezonul viitor, cu conditia ca Delta Tulcea, liderul primei serii din liga secunda, sa termine sezonul pe unul din primele doua locuri, care ar asigura promovarea. Delta nu poate obtine insa licenta pentru Liga I, caz in care Ceahlaul, cea mai bine clasata echipa din cele patru retrogradate, va ramane pe prima scena a fotbalului romanesc.
"M-as bucura mult daca Delta ar termina campionatul in primele doua locuri. Eu nu m-am implicat si nu ma voi implica acolo, dar daca in aceasta situatie vreun jucator de la Tulcea va dori sa vina la Piatra Neamt, vom vedea la momentul respectiv", a declarat presedintele de onoare al Ceahlaului, Gheorghe Stefan. "Este o sansa enorma pentru Ceahlaul, dar daca nu vedem un plan mai lung pentru echipa noastra nu are rost sa ne gandim la Liga I", a declarat antrenorul Aurel Sunda. "Ne rugam la Dumnezeu pentru Delta. Ceahlaul merita sa aiba echipa in prima liga de fotbal", spera si portarul Catalin Multescu. Sunda a mai declarat ca are in vedere pentru viitorul campionat, fie el in liga intai sau liga secunda, mai multi jucatori, inclusiv de la Delta. "In maxim doua saptamani voi avea o lista cu jucatorii pe care ii doresc la echipa. Deocamdata, fiecare din conducerea clubului face propria lista si ar trebui si presa sa ne dea o lista cu jucatorii pe care i-ar vedea la Ceahlaul", a declarat Sunda. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.