Cind ramine singura acasa, in reality show-ul ei de pe B1 TV, Laura Andresan se tavaleste, ca mitele, pe covor. Prigoana, nu.

E-adevarat ca Prigoana nu ramine „Singur acasa" pe B1 TV, ci pe Romantica, dar chiar si asa ar putea sa se miaune si sa scoata nitel ghearele catre telespectatori, dupa ce mai intii a facut baita cu spuma si luminari… In loc de asta insa, am vazut ca aduna niste cetateni in jurul unei mese, le da de mincat si de baut si ii provoaca la o tacla. Cind am dat eu peste reality show-ul lui, era cu Petre Roman, Crina Matei, Monica Ropota de la Romantica si Gabriel Cotabita (deci Gabriel Cotabita mai exista inca in viata publica!) si vorbeau (de bine spre foarte bine) despre femei.

Ca veni vorba despre femei, ce ma-ntreb e cu ce se ocupa, totusi, Adriana Bahmuteanu Prigoana, cind tre' sa-si lase sotul singur acasa, in scop profesional. Se duce sa bea o cafea cu Dan Diaconescu si criminalii lui in serie, la OTV, sau trage un furou pe ea si pleaca la plimbare cu masina prin oras?

Discursul presedintelui reales a fost difuzat simbata seara, in direct, de mai toate posturile. Chiar si de OTV, doar ca ceva mai tirziu.

Mi s-a parut de inteles. OTV e o televiziune mica si n-are la indemina prea multe scule, prin urmare, tre' sa-si stabileasca foarte clar prioritatile. Cu alte cuvinte, un car de transmisie care se afla pe teren, la un viol, e obligat sa astepte sa se termine mai intii violul. De-abia dupa aia poate sa mearga sa se ocupe de presedintele tarii.