Unul dintre finantatorii gruparii aradene, Sandu Ion, este convins ca asociatul sau Nicolae Bara (foto) se va retrage de la club. Bara nu si-a anuntat inca decizia privind retragerea sa de la finantarea clubului aradean, insa Ion este convins, intr-u
Unul dintre finantatorii gruparii aradene, Sandu Ion, este convins ca asociatul sau Nicolae Bara (foto) se va retrage de la club. Bara nu si-a anuntat inca decizia privind retragerea sa de la finantarea clubului aradean, insa Ion este convins, intr-un interviu publicat pe un site local, ca asociatul sau va pleca.
"Mi-a spus ca in proportie de 99,9 la suta pleaca. Ar fi o decizie dureroasa, ce zdruncina din temelii clubul", a declarat Ion, care a precizat ca se gandeste si el la varianta retragerii, invocand lipsa de sprijin din partea oficialilor orasului. Cei doi au solicitat administratiei locale implicarea in constructia unui nou stadion si contactarea unor alti investitori care sa intre asociati intr-o viitoare societate pe actiuni, ceea ce nu s-a intamplat. Mai mult, Bara acuza ca, de cand a preluat clubul cu peste 700.000 de euro datorii, si-a facut o multime de dusmani in Arad, iar Garda Financiara este intr-un permanent control la club. "Nu vreau sa fac mare circ cu asta. Nu-i un eveniment, doar nu pleaca George Bush! Se va afla probabil miercuri sau joi, dupa meciul de la Craiova. Nu este important pentru nimeni din Arad. Mai important este pentru jucatori, pentru ca acolo vor fi probleme, in vestiar. Eu pot sa plec, dar sa pun si conditii. Adica sa nu se atinga nimeni de locul din prima divizie, palmaresul echipei si nici sa nu se vanda jucatori. Daca vor vinde unul, trebuie sa-mi dea mie banii pentru ca sunt ai mei", a spus Bara. Altfel, Ion a mai declarat ca atacantul Edson a fost monitorizat la meciul cu "Poli" Timisoara de un reprezentant al lui AEK Atena si ca grecii ar fi dispusi sa platesca un milion de euro pentru fotbalist. In schimb, Bara a spus ca nu stie de nici o oferta a lui AEK si nici nu este dispus sa-l vanda pe Edson. "Pot sa-l uite daca ofera un million. Mai bine il dau la Steaua pentru doua milioane, pentru ca oricum e mai bun decat Elton! Deocamdata, nu pleaca nimeni de la Arad", a declarat Bara. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.