"Ma bucur ca suporterii au avut rabdare cu noi si ne-au sustinut pe parcursul intregului campionat. Am reusit sa-i facem fericiti, cred ca sunt mandri de noi. Este cea mai frumoasa zi din viata mea, este al doilea titlu al meu. Mi-am dorit sa ajung a
"Ma bucur ca suporterii au avut rabdare cu noi si ne-au sustinut pe parcursul intregului campionat. Am reusit sa-i facem fericiti, cred ca sunt mandri de noi. Este cea mai frumoasa zi din viata mea, este al doilea titlu al meu. Mi-am dorit sa ajung antrenor la Dinamo si sa castig titlul, dar nu din primul an. Am alergat jumatate de teren sa prind si eu cupa, imi pare rau ca nu am reusit sa facem o poza impreuna. Nu ne gandim la petrecere, ci la ce o sa ne astepte. O sa fie mult mai greu, suntem constienti de asta. Este clar ca la anul nu mai pot reconstrui echipa, vreau titlul si Cupa. Sper sa trecem de turul trei preliminar al LC", a declarat Mircea Rednic dupa fiesta din Stefan cel Mare. Antrenorul a promis ca va pastra cu grija aceasta medalie de campion, dupa ce a pierdut-o pe cea castigata cu Rapid, in 2003.
La randul sau, Ionel Danciulescu a vorbit despre viitor. "Sper sa jucam in Liga Campionilor, este visul care ne-a mai ramas. Este greu, depinde si de tragerea la sorti, dar ne dorim din tot sufletul sa jucam in LC. Cupa ramane la club, vom face maine poze cu ea si vom dormi cu pozele. A fost o nebunie, o sarbatoare si le multumim suporterilor ca au fost alaturi de noi", a spus atacantul. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.