Regizor
Dupa o lunga absenta, maestrul Dinu Cernescu aduce in luminile rampei o noua montare pe scena Teatrului National din Bucuresti. Este vorba despre comedia dulce-amara "Sambata, duminica, luni", de Eduardo De Filippo. Piesa ii are in distr
Regizor
Dupa o lunga absenta, maestrul Dinu Cernescu aduce in luminile rampei o noua montare pe scena Teatrului National din Bucuresti. Este vorba despre comedia dulce-amara "Sambata, duminica, luni", de Eduardo De Filippo. Piesa ii are in distributie printre altii pe: Cecilia Barbora, Costel Constantin, Ileana Stana Ionescu, Matei Alexandru, Rodica Muresan, Marius Rizea, Irina Cojar, Dragos Ionescu s.a. "Sambata, duminica, luni" dezvaluie lumea napolitana, orasul natal al dramaturgului, regizorului si poetului Eduardo De Filippo. Cele trei zile din viata familei lui Don Peppino si a frumoasei lui sotii, Rosa, ne spun mai mult decat o viata intreaga. Spectacolul se joaca astazi si maine la Sala Amfiteatru, de la ora 19:00. Pentru revenirea pe scena TNB cu o noua premiera, Jurnalul National il declara pe regizorul Dinu Cernescu "Omul zilei".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.