TURNEUL STARULUI SPANIOL IN ROMANIA
In a doua jumatate a lunii iulie, pentru prima oara, o vedeta de prim rang a muzicii internationale face un turneu la noi in tara, cu spectacole open-air in cateva mari orase.


Biletele de int
TURNEUL STARULUI SPANIOL IN ROMANIA
In a doua jumatate a lunii iulie, pentru prima oara, o vedeta de prim rang a muzicii internationale face un turneu la noi in tara, cu spectacole open-air in cateva mari orase.


Biletele de intrare la concertele Julio Iglesias vor costa intre 50 si 350 de lei, in functie de pozitia fata de scena. Toate concertele vor fi in aer liber si vor avea loc dupa urmatorul program: 16 iulie - Parcul Rozelor din Timisoara, 19 iulie - Piata Mare din Sibiu, 22 iulie - Stadionul Municipal din Bacau, 25 iulie - Stadionul Cotroceni din Bucuresti, 28 iulie - la Constanta "tot in aer liber, intr-un spatiu neconventional care n-a fost stabilit inca", spun organizatorii.


CLASSICS. In cadrul turneului de promovare al noului disc, in 2007, Julio Iglesias a cantat in februarie si martie in Statele Unite, in aprilie in America de Sud, iar din mai pana in august in Europa. "Classics" este primul album inregistrat de Julio Iglesias in limba engleza, dupa "Crazy", in care interpreteaza cantece pop, rock si country din repertoriul lui George Michael, Bee Gees, The Cars, Willie Nelson. A vandut peste 250 de milioane de albume in lumea intreaga si din 1985 are o stea la Hollywood, fiind unul dintre putinii artisti de origine hispanica imortalizati pe Hollywood Walk of Fame.

A fost omagiat si de locuitorii din Miami, care i-au oferit un loc de onoare pe Aleea Starurilor Latine, in 1988 a luat premiul Grammy. De-a lungul carierei  a vandut peste 250 de milioane de albume si a obtinut peste 2.600 de discuri de platina si de aur.


Opt copii din doua casatoriiCelebrul Julio Iglesias a devenit pentru a opta oara tata. Sotia sa, Miranda Rijnsburger, a nascut un baietel, Guillermo, la spitalul Mount Sinai din Miami Beach, Florida. Julio Iglesias a cunoscut-o pe Miranda in urma cu 17 ani. Cei doi au impreuna cinci copii: Miguel Alejandro (9 ani), Rodrigo (7) si gemenele Victoria si Cristina (5) si mezinul familiei, Guilermo. Julio ( 63 de ani), mai are o fata si doi baieti dintr-un mariaj anterior, iar unul dintre ei, Enrique, a devenit star pop.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.