Intrebarea zilei:  Credeti ca Mircea Geoana si Calin Popescu Tariceanu ar trebui sa demisioneze de la conducerea PSD, respectiv PNL?

Astept raspunsurile Dvs. la e-mail turcescu@cotidianul.ro sau direct pe web, la www.cotidianul.
Intrebarea zilei: Credeti ca Mircea Geoana si Calin Popescu Tariceanu ar trebui sa demisioneze de la conducerea PSD, respectiv PNL?

Astept raspunsurile Dvs. la e-mail turcescu@cotidianul.ro sau direct pe web, la www.cotidianul.ro/turcescu. Va multumesc.

Robert Turcescu, director editorial Cotidianul

Intrebarea de vineri: Cum veti vota la referendumul din 19 mai si de ce?

Gicasua (WEB)

Desi sint plecat din Romania de 5 ani, nu pot sta indiferent la ceea ce se intimpla acasa. De aceea ma voi duce si voi vota NU. Nu coruptiei din Romania, Nu, putorilor din Parlament care atunci cind nu fura dorm pe scaunele platite din banii cetatenilor de rind, Nu - pentru o viata mai buna si pentru speranta ca ma voi intoarce acasa intr-o buna zi si nimeni nu o sa mai ceara spaga.

Cata (WEB) Da pentru demitere. Ma simt vinovat fata de propria constiinta. In 2004 l-am votat pe Basescu. E foarte departe de asteptarile mele.

Ceata (WEB)

DA! DA! De ce? Simplu: nu cred in marinar si cu atit mai putin in sustinatorii lui.

David_Madalina (WEB)

Mi-este oferita pentru prima data sansa de a-mi exprima parerea, tocmai datorita acestui lucru voi merge la vot pentru a exprima dezaprobarea pentru actiunea parlamentarilor. Consider ca aceasta telenovela balcanica ar continua mult prea mult, in cazul unei majoritati Da, la care se adauga si lipsa unei alternative la Traian Basescu.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.