Daca partenerul ei din a€žBraveheart" a confiscat premii peste premii (inclusiv niscaiva Oscaruri...), ca sa nu mai vorbim despre incasari la capitolul buget personal, Sophie Marceau si-a vazut cumintica de meseria de actrita, fara sa tanje
Daca partenerul ei din a€žBraveheart" a confiscat premii peste premii (inclusiv niscaiva Oscaruri...), ca sa nu mai vorbim despre incasari la capitolul buget personal, Sophie Marceau si-a vazut cumintica de meseria de actrita, fara sa tanjeasca la scaunul regizoral. Asta pana in anul de gratie 2002, cand frumoasa si talentata Sophie i-a calcat pe urme lui Mel Gibson, realizand primul ei lung-metraj, a€žParlez-moi d`amour". Cum pelicula s-a bucurat deopotriva de aprecierea publicului si de criticile favorabile ale cerberilor din presa de specialitate, Sophie Marceau a recidivat cu a€žLa Disparue de Deauville", film prezentat anul acesta in cadrul festivalului de la Cannes.  SCHIMBARE DE DIRECTIE. Si de aceasta data, autoarea a optat tot pentru acelasi a€žformat", noutatea constituind-o tripla ipostaza in care Sophie apare pe afis: regizor, scenarist si actor. a€žDisparuta din Deauville", se doreste a fi o drama psiho, in care Cristophe Lambert joaca rolul unui politist (usor depresiv...) ce ancheteaza moartea unei actrite cu ceva notorietate in portofoliu. Distributia pare sa fie unul dintre atuurile filmului, Robert Hossein intregind a€žtridentul" indreptat impotriva productiilor concurente. Intr-un interviu acordat AFP, Sophie Marceau s-a aratat hotarata sa continue pe aceeasi cale: a€žDoresc sa ma concentrez mai putin asupra carierei de actor, si sa investesc mai mult in povestirile pe care imi doresc sa le transpun pe marele ecran". Presa din Hexagon (si nu numai) pare sa o primeasca pe noua Sophie cu bratele deschise, mai ales ca putine sunt reprezentantele sexului frumos (si inteligent), ce schimba masa de machiaj cu fotoliul regizorului. Bonne chance!


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.