Compania de credite de consum Ralfi, care opereaza sub brandul Estima Finance, a acordat anul trecut credite in valoare totala de 71,2 milioane de euro, in crestere cu 27% fata de 2005.

Anul trecut, compania aproape si-a


Compania de credite de consum Ralfi, care opereaza sub brandul Estima Finance, a acordat anul trecut credite in valoare totala de 71,2 milioane de euro, in crestere cu 27% fata de 2005.

Anul trecut, compania aproape si-a dublat numarul de locuri in care sint oferite produsele de creditare, la 1.300 de magazine apartinind partenerilor, printre care si 110 centre ale retailerului de electronice si electrocasnice Domo. Estima Finance a inregistrat, in primul trimestru, o crestere cu 85% a numarului de credite acordate fata de aceeasi perioada a anului trecut. Compania a incheiat parteneriate cu aproximativ 700 de comercianti din domenii precum electrocasnice, mobila, IT, telefonie mobila sau amenajari interioare. Firma are peste 400 de angajati si isi desfasoara activitatea in doua centre operationale, la Bucuresti si Cluj, detinind peste 100 de birouri de creditare amplasate la partenerii comerciali. Estima Finance a acordat pina in prezent credite pentru circa 250.000 de clienti. Compania este detinuta majoritar de GE Money, care a cumparat, anul trecut, 80% din pachetul de actiuni al Ralfi detinut de Romanian American Enterprise Fund (RAEF) si participatia controlata de Domo Retail in cadrul societatii.

GE Money, cu active in valoare de 190 de miliarde de dolari, furnizeaza servicii financiare precum carduri de credit, credite de consum, leasing auto, credite ipotecare, carduri corporate si credite de consolidare a datoriilor in 54 de tari.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.