In 19 mai, echipa de comentatori ai ziarului nostru a analizat in timp real desfasurarea votului pentru demiterea presedintelui Romaniei.

In ziua in care s-a decis soarta actualului presedinte ales al Romaniei, Cotidianul a pregatit o premiera pentru presa scrisa din tara noastra: a fost pentru prima data in istoria mass-media autohtone cind o echipa atit de numeroasa de editorialisti a comentat in timp real, pe site-ul ziarului, un eveniment de anvergura nationala.

Doru Buscu, Traian Ungureanu, Cristian Pirvulescu, Corina Dragotescu, Teodor Baconsky, Liviu Antonesei, Ciprian Ranghel, Cristian Teodorescu, Sever Voinescu, Costin Ilie, Pavel Lucescu, Liviu Avram, Costi Rogozanu, Mihail Neamtu, Razvan Vintilescu si Cristian Patrasconiu. Acestea sint numele celor 16 comentatori - colaboratori permanenti si angajati ai redactiei - care au scris pe 19 mai mai mult de 60 de comentarii a caror tema comuna a fost referendumul. Textele au fost postate in timp real pe editia electronica a Cotidianului si au acoperit mai mult de zece ore ale agitatei zile electorale de simbata. Primele mini-editoriale au fost postate pe site dimineata, la ora 10.00, iar ultimele, in chip de concluzie in legatura cu primele estimari de la urne, in jurul orei 21.00.

Textele scrise pe 19 mai „la cald" de echipa de comentatori ai ziarului nostru sint in continuare disponibile in editia online, la sectiunea „referendum". Impreuna, cele peste 60 de texte ofera, la nivel de comentariu jurnalistic, cel mai complex si mai complet produs editorial al presei scrise in ziua referendumului. Experimentul jurnalistic inaugurat simbata de Cotidianul va fi continuat si cu ocazia altor evenimente publice de o asemenea anvergura.NewsIN Foto - Mihai Boeru NewsIN Foto - Dragos Stoica Un incident neplacut a avut loc la Cluj. In jurul prinzului, citiva alegatori au sesizat BEJ ca la sectia de vot 34 exista, deja, stampila "votat" pe buletinele de vot. BEJ a verificat sesizarea si a descoperit ca membrii comisiei de la sectia 34 aplicasera stampila "votat" in loc de stampila de control pe toate cele 1.634 de buletine primite de sectie. 560 de buletine fusesera deja folosite. Toate au fost anulate, iar cetatenii care au votat nu isi mai pot exercita dreptul de vot.Citeste stirea integral: 17:50 | Buletine stampilate dinainte, la ClujNewsIN Foto - Dragos StoicaNewsIN Foto - Bogdan StamatinNewsIN Foto - Alexandra Mihale