Realitatea Tv a lansat cartea "Tu faci Realitatea!", rezultatul unei campanii desfasurate in Bucuresti si orasele mari ale tarii, in cadrul careia romanii au fost invitati sa-si exprime cele mai importante trei dorinte pentru ei si cei apropiati. "Ca
Realitatea Tv a lansat cartea "Tu faci Realitatea!", rezultatul unei campanii desfasurate in Bucuresti si orasele mari ale tarii, in cadrul careia romanii au fost invitati sa-si exprime cele mai importante trei dorinte pentru ei si cei apropiati. "Cartea dorintelor" va ajunge la politicieni si autoritati. In "Cuvantul inainte" al cartii se arata: "dincolo de politica goala de continut, anormala prin agresivitatea cu care ocupa fiecare centimetru al spatiului public, exista o Romanie normala la cap, echilibrata si pragmatica. O Romanie care stie ce vrea de la viata: sa i se intoarca din partea statului servicii sociale, precum sanatatea si educatia la nivelul taxelor care ii sunt percepute din salariu; o Justitie care sa nu mai priveasca introspectiv, ci sa se uite direct catre problemele oamenilor; nu in ultimul rand - oamenii cer respect". (L.I.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.