Un nou episod din razboiul rivalilor de-o viata  Derby-ul marilor orgolii se va disputa azi, de la ora 16:30, in direct la Kanal D. Aradenii, care sunt practic in vacanta, vor sa-si ia revansa dupa infrangerea cu 0-2 suferita in
Un nou episod din razboiul rivalilor de-o viata  Derby-ul marilor orgolii se va disputa azi, de la ora 16:30, in direct la Kanal D. Aradenii, care sunt practic in vacanta, vor sa-si ia revansa dupa infrangerea cu 0-2 suferita in tur, pe "Dan Paltinisanu".  Indiferent de pozitia din clasament, meciurile dintre UTA si Poli Timisoara au starnit de fiecare data o isterie de nedescris in randul suporterilor, asa cum a fost si in tur, la Timisoara, cand au fost adevarate lupte de strada.   CONTRE. Daca inaintea partidei din tur antrenorul aradenilor, Marius Lacatus, spunea ca partidele dintre UTA si Poli nu se pot compara cu derby-urile dintre Steaua si Dinamo, "Fiara" si-a schimbat acum discursul: "Jucatorii mei stiu cu totii ce inseamna acest meci, inclusiv strainii din lot, de aceea trebuie sa uite ce a fost pana acum si sa evolueze ca si cum de acest meci ar depinde supravietuirea". Capitanul "alb-violetilor", Dan Alexa, a incins spiritele, ironizandu-si adversarii. "Nu are ce presiune sa fie la Arad, pentru ca este un stadion mult prea mic. Personal, o sa ma simt ca pe vremea cand jucam la juniori, cand arenele erau umplute de parinti si de rude. Presiune e la Timisoara cand sunt 30.000 de oameni pe Stadionul Dan Paltinisanu", a spus Alexa. Meciul se va disputa cu casa inchisa, pe langa abonamente organizatorii epuizand deja cele 5.500 de bilete scoase la vanzare, in timp ce suporterilor "viola" le-au fost rezervate 440 de bilete. Partida va fi condusa de un trio avandu-l la centru pe Ionica Serea, ajutat la cele doua linii de Zoltan Szekely si Ioan Onicas.  Orgolii  "Mi-as dori un public englezesc, cum numai la un astfel de meci din Romania se poate vedea. Jucatorii UTA - ei ar trebui sa castige aceasta partida numai pentru orgoliul lor de fotbalisti profesionisti. Toata lumea din Arad isi doreste o victorie, conducatori, suporteri, antrenori, dar dorinta jucatorilor trebuie sa fie cea mai mare." Nicolae Bara inantator UTA  Program Tot azi se mai disputa in Liga 1 partidele Gloria Bistrita - Otelul Galati (ora 18:00, Telesport) si Rapid - Ceahlaul (ora 20:00, National TV). Confruntarea de la Bistrita, decisiva pentru Cupa UEFA - Intertoto, va fi condusa de Alexandru Deaconu, ajutat de Octavian Sovre si Horia Bochis, in timp ce meciul din Giulesti va fi arbitrat de o brigada formata din Vasile Bratu, la centru, si asistentii Florin Buzarnescu si Gero Szabo.  


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.