Vicepresedintele PD Cezar Preda spune ca dupa referendumul pentru demiterea presedintelui Traian Basescu este posibil ca dreapta politica sa se regrupeze intr-un mare partid politic. "Vom avea un partid de dreapta puternic, in care, din punctul meu d
Vicepresedintele PD Cezar Preda spune ca dupa referendumul pentru demiterea presedintelui Traian Basescu este posibil ca dreapta politica sa se regrupeze intr-un mare partid politic. "Vom avea un partid de dreapta puternic, in care, din punctul meu de vedere, alaturi de Partidul Democrat, se pot afla si Partidul Liberal Democrat, si Partidul National Taranesc, si cine mai e de dreapta declarat. Se poate discuta, insa nu va fi neaparat un singur partid de dreapta", spune Preda citat de NewsIn. In opinia vicepresedintelui PD, pentru o asemenea constructie trebuie sa existe niste afinitati intre partidele componente, insa recunoaste ca democratii nu prea au avut contacte cu PNTCD, cu PNG (partidul lui Gigi Becali) sau cu UPSC (partidul lui Ioan Talpes). Sustine insa ca noua constructie de dreapta ar putea lua fiinta pina la sfirsitul acestui an. (R.B.)


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.