Cantaret folk

Dupa albumul de debut, "Buletin de stiri", Daniel Iancu a revenit cu "Patria, Spitalul de nebuni". Inspirat si de aceasta data din realitatea cotidiana, noul album contine 12 piese in acelasi stil ironic caracteristic artistu
Cantaret folk

Dupa albumul de debut, "Buletin de stiri", Daniel Iancu a revenit cu "Patria, Spitalul de nebuni". Inspirat si de aceasta data din realitatea cotidiana, noul album contine 12 piese in acelasi stil ironic caracteristic artistului, presarat cu folk nou, dar si cu momente comice in interpretarea lui Toni Tecuceanu. Desi si-a inceput activitatea artistica cu mult inainte de 1989, Daniel Iancu a captat atentia publicului larg in 2004, cand a castigat trofeul Festivalului Om Bun. A devenit cunoscut romanilor in 2005 cu piesa "Vine valua€™, imi ia calula€™". Artistul a strans pe albumele sale piese de diverse facturi, intamplari din viata obisnuita, parodii. Este de parere ca "Daca romanii isi pierd simtul umorului..., atunci totul e pierdut!". Pentru noul sau material discografic, Jurnalul National il declara pe Daniel Iancu "Omul zilei".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.