Aproximativ 8.000 de persoane, conform estimarilor jandarmilor, participa la mitingul anti-Basescu organizat de PSD si PRM in fata Academiei Militare din Bucuresti, la manifestatie fiind prezenti si reprezentanti ai PC, in frunte cu Codrut Seres.
Aproximativ 8.000 de persoane, conform estimarilor jandarmilor, participa la mitingul anti-Basescu organizat de PSD si PRM in fata Academiei Militare din Bucuresti, la manifestatie fiind prezenti si reprezentanti ai PC, in frunte cu Codrut Seres. Mitingul a fosta deschis, joi, la ora 17.00, de senatorul PRM Irina Loghin, care a interpretat o serie de cantece populare. La manifestatie participa membri ai organizatiile PSD si PRM din Capitala, dar si din judetele limitrofe Bucurestiului. De asemenea, participa si reprezentanti ai PC, care poarta tricouri albastre cu sliga partidului si sloganul "Afirma-te romane!". Asteptarile organizatorilor privind participarea la miting vizau prezenta a 20.000 de persoane, unii dintre acestia apreciind chiar ca ar putea participa pana la 50.000 de persoane.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.