In ciuda faptului ca in ultimul an serialul a€ž24" nu a rupt gura targului la capitolul audienta, studiourile tv a€žFox" au prelungit cu inca doua sezoane productia semnata de popularul actor Kiefer Sutherland, dupa cum informeaza
In ciuda faptului ca in ultimul an serialul a€ž24" nu a rupt gura targului la capitolul audienta, studiourile tv a€žFox" au prelungit cu inca doua sezoane productia semnata de popularul actor Kiefer Sutherland, dupa cum informeaza Associated Press citata de Rompres. Premiul Emmy pentru cel mai bun serial dramatic in 2006, a€ž24" va ramane asadar in grila Fox Tv pana in 2009, subiectul legat de lupta a€žorganelor" din Statele Unite impotriva terorismului ramand in topul preferintelor telespectatorilor de peste ocean. Kiefer Sutherland va avea din nou ocazia sa-si puna in valoare talentul si experienta, in rolul agentului care se lupta cu reprezentantii a€žaxei raului" (ca sa il citam pe cel ce i-a facut recent cu ochiul Reginei Marii Britanii ). In varsta de 41 de ani, actorul originar din Regatul Unit, a intrat in gratiile cinefililor din intreaga lume, in special datorita personajelor interpretate in productii ca a€žL.A.Confidential", a€žThe Sentinel" sau a€žA Few Good Men", film in care Kiefer a evoluat intr-o companie selecta, alaturi de Jack Nicholson, Tom Cruise, Demi Moore si Kevin Bacon.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.