Un elicopter american a fost distrus si alte noua au fost avariate in urma unui atac cu mortiere comis duminica asupra unei baze militare, la nord de Bagdad, a declarat, miercuri, un oficial din cadrul Pentagonului. Â

  Un elicopter american a fost distrus si alte noua au fost avariate in urma unui atac cu mortiere comis duminica asupra unei baze militare, la nord de Bagdad, a declarat, miercuri, un oficial din cadrul Pentagonului.   Atacul a avut loc asupra unei baze americane de la al-Taji, dar nu a fost semnalat de catre comandamentul militar american din Bagdad. Patru militari au fost raniti in urma atacului, potrivit sursei citate. "Un elicopter a fost distrus si alte noua au fost avariate", a declarat oficialul american, adaugand ca sase dintre aparatele de zbor au fost reparate si sunt functionale din nou.Un grup de insurgenti au initiat atacul cu scopul precis de a distruge elicopterele, a adaugat acesta.Cel putin doua tipuri de elicopetere au fost avariate in urma atacului, a precizat acesta, fara a oferi alte informatii.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.