Intrebarea zilei: Cum comentati prezenta ambasadorilor straini

la sedinta CSM in care urma sa se judece demiterea procurorului Doru Tulus?

Astept raspunsurile Dvs. la e-mail turcescu@cotidianul.ro sau direct pe web, la www.cotidianul.ro/turcescu. Va multumesc.

Robert Turcescu, director editorial Cotidianul

Intrebarea de ieri: Ce ati vrea sa se schimbe in Romania dupa referendumul din 19 mai?

Sorin Ghencea (e-mail)

Presedintele, Parlamentul si Guvernul sa creeze o echipa care sa imbunatateasca viata celor care traiesc in Romania. As vrea ca prioritatile nationale sa nu fie un subiect de disputa si sa se treaca la gindirea unor planuri si implementarea lor. As vrea ca aceia care nu-si inteleg rolul sau nu si-l joaca bine sa poata fi schimbati mai devreme de 4 ani.

Cristina Stan (e-mail)

Adaptarea vietii politice reale la cea europeana: Cetateni informati si cu VOINTA politica de a controla permanent jucatorii politici de la toate nivelurile, Parlament restructurat ca putere si ca numar de politicieni, Constitutie noua si clara in formulari, aceeasi justitie pentru oligarhi (politico-financiari) si oamenii obisnuiti, Basescu sa jure ca la sfirsitul mandatului nu mai candideaza si face lobby referendumului pentru revenirea la monarhie.

ADRIAN_1969 (web)

As vrea foarte mult sa schimbe modul de dezbatere politica. As vrea sa se faca numai comentarii pe baza de fapte concrete, cifre si citate exacte. As vrea ca informatia sa nu imi mai parvina prin „filtre" de interpretare, iar deciziile populatiei sa nu se mai faca sentimental, ci pe baza de judecata la rece.