Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat astazi ca promisiunea facuta de presedintele suspendat, Traian Basescu, de recladire a consensului politic dupa referendum este o doar o intoxicare. "Planul adevarat al lui Traian Basescu si al PD este
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat astazi ca promisiunea facuta de presedintele suspendat, Traian Basescu, de recladire a consensului politic dupa referendum este o doar o intoxicare. "Planul adevarat al lui Traian Basescu si al PD este sa intram intr-o spirala a violentei dupa 19 mai. Se pregateste o escaladare a violentei dupa referendum", a declarat Geoana, avertizand ca, in seara votului, ar urma sa fie organizate mitinguri spontane, iar luni, un alt mare miting impotriva Parlamentului si a celor care au sustinut demiterea lui Basescu. In opinia liderului PSD, din presupusul plan de intoxicare a opiniei publice ar face parte sondajele de opinie aparute recent, cu privire la intentiile de vot la referendumul din 19 mai, precum si unele articole de presa referitoare la posibile negocieri intre PSD si PD si Basescu pentru alcatuirea unei alte majoritati parlamentare.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.