Nebun, dar bun - Daniel Iancu s-a lansat cu patrie cu tot!  Asistente, cutii pentru colectarea deseurilor infectioase rezultate din activitatea medicala si retete. Pregatiri pentru "Patria, Spitalul de Nebuni".   Autorul de drep
Nebun, dar bun - Daniel Iancu s-a lansat cu patrie cu tot!  Asistente, cutii pentru colectarea deseurilor infectioase rezultate din activitatea medicala si retete. Pregatiri pentru "Patria, Spitalul de Nebuni".   Autorul de drept al noului spital (muzical) este folkistul cu "vine valua€™ si-mi ia calua€™". Miercuri seara, Daniel Iancu si-a lansat, intr-un cadru adecvat, albumul "Patria, Spitalul de Nebuni". Asadar, doua asistente ne-au intampinat la intrare, intrebandu-ne daca vrem sa ni se ia tensiunea. Am primit. "12 cu 9", o tensiune nu tocmai buna, dar am fost totusi lasati sa intram la "Spitalul lui Iancu". Am devenit astfel "pacientii" unei lansari nebune, dar pe bune. Am fost diagnosticati cu "dependenta acuta de munca". Recomandarea: "Trateaza-te gratuit la bar cu suc, bere si cafea".    IRONIE A LA IANCU. Eugen Avram, Daniel Fat, Mircea Bodolan, Tapinarii, un grup de cinci folkiste din Piatra-Neamt (Clestar) si Florin Chilian ne-au tratat cu putin folk inaintea omului serii Daniel Iancu. Folkul lor a fost atat de bun, incat ne-am vindecat (de rele)! Iancu se vinde sub motoul "Patria NU este norodul, ci tagma jefuitorilor", cu 12 piese noi presarate cu ironie si momente comice interpretate de Toni Tecuceanu. Am pastrat pentru final multumirile artistului: "Multumesc bunilor mei prieteni care-au pus umarul la realizarea acestui album, precum si fetelor mele, Misha si Andreea (corul de copii din finalul piesei «Patria»). Multumesc firmelor de lipici care si-au oferit produsele pentru lipirea Tavanului Senatului si Aurei Stimabilei, precum si cadrelor de la Spitalul de Nebuni. N-am sa va uit niciodata! Multumesc si mamei mele care m-a dat la acordeon cand aveam 6 ani".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.