MIC & Associates, singura firma de pe Wall Street specializata in Romania, a organizat ieri, la Bucuresti, conferinta "Atingerea succesului pe Wall Street", care a avut ca tema listarea companiilor romanesti la bursa de valori din Statele Unite (
MIC & Associates, singura firma de pe Wall Street specializata in Romania, a organizat ieri, la Bucuresti, conferinta "Atingerea succesului pe Wall Street", care a avut ca tema listarea companiilor romanesti la bursa de valori din Statele Unite (Nasdaq si American Stock Exchange). Pe langa faptul ca aduce capital in aceasta regiune europeana, MIC & Associates se angajeaza in mod agresiv in promovarea produselor si serviciilor tarilor est-europene pe piata americana. Compania organizeaza seminarii de afaceri modelate pe nevoile si profilul clientilor sai de pe ambele parti ale Atlanticului. De asemenea, aduce in regiune grupuri mari de investitori, strategici si institutionali, oferindu-le asistenta necesara, inclusiv identificarea oportunitatilor de afaceri, precum si navigarea prin toate aspectele logistice ale stabilirii unei activitati profitabile. De data aceasta, investitorii au fost importanti jucatori financiari de pe Wall Street, specializati in listarea companiilor pe bursele americane: Primary Capital LLC si Strategic Alliance Fund, care si-au prezentat strategia de lucru si succesele repurtate. La manifestare au fost prezenti reprezentantii a peste 50 de companii din Romania, printre care Aerostar, UCM Resita, UTI, Dorobantul SA, Felix Telecom. "Pana la sfarsitul anului, sigur, vor fi listate actiunile a cel putin 2-3 companii romanesti pe NASDAQ sau American Stock Exchange", ne-a declarat Stefan Minovici, presedintele MIC & Associates. (G.M .)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.