Ajunsa la a doua editie, Artmania are deja antamata una dintre formatiile cap de afis ale editiei din 2008. E vorba despre un nume "foarte mare" care va fi anuntat la Sibiu, la conferinta de presa din luna iunie. Pe langa completarea afisului din ace
Ajunsa la a doua editie, Artmania are deja antamata una dintre formatiile cap de afis ale editiei din 2008. E vorba despre un nume "foarte mare" care va fi anuntat la Sibiu, la conferinta de presa din luna iunie. Pe langa completarea afisului din acest an cu formatia olandeza After Forever, a fost anuntat un moment de exceptie care se va intampa duminica, 17 iunie. UNPLUGGED IN CETATE. Este vorba despre un spectacol cu adevarat extraordinar, oferit de britanicii de la Anathema, Vincent si Daniel Cavanagh, impreuna cu fostul lor coleg de formatie, Duncan Patterson. Cei trei vor oferi fanilor un concert unplugged intr-o locatie speciala, Cetatea Cisnadioara de langa Sibiu. Vincent (voce, chitara), Daniel (chitara, voce, claviaturi) si Duncan (bas) vor canta in cetate incepand de la ora 20:30, iar accesul publicului va fi limitat la 100 de persoane. Pentru acest spectacol unic fundatia Artmania va pune in vanzare cele 100 de bilete la pretul de 65 de lei. Pentru a intra in posesia lor, fanii trebuie sa faca o rezevare, prin e-mail, la adresa press@artmaniafestival.ro.  Revenind la trupa care a inchis line-up-ul editiei din acest an, trebuie spus ca After Forever este din Olanda, are sapte ani de activitate si cinci albume inregistrate pana acum. Iar organizatorii sunt convinsi ca grupul olandez va urca pe scena de la Sibiu, la Artmania Festival 2007, pentru a oferi un spectacol pe care publicul roman nu il va uita prea curand. PROGRAMUL DEFINITIV. Iata si programul definitiv al Festivalului Artmania 2007: vineri, 15 iunie, ii va avea ca invitati pe Altar, Celelalte Cuvinte, Haggard si Anathema (Marea Britanie). Sambata, 16 iunie, pe scena din Piata Mare vor urca Cargo, cu un recital special, Tarot, The Gathering, My Dying Bride si Within Temptation (Olanda), iar duminica, 17 iunie, vor evolua Luna Amara, Vita de Vie, After Forever si in incheiere Iris, care implineste in aceasta vara 30 de ani de existenta. Biletele pentru Festivalul Artmania 2007 vor costa 55 de lei pentru ziua de vineri, 75 de lei pentru sambata si 15 lei pentru duminica, iar pentru intreg festivalul, intrarea este 120 de lei. Biletele se gasesc in reteaua magazinelor Diverta din intreaga tara, la www.bilet.ro si la magazinul Muzica din Bucuresti.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.