a€žFrunza verde de sulfina / Punem bomba in masina...". Ne-am permis sa parafrazam versurile unui cantecel marca a€žDivertis", ca un prinos de aleasa recunoastere (caci despre recunostinta nu poate fi vorba) adus australiencei in
a€žFrunza verde de sulfina / Punem bomba in masina...". Ne-am permis sa parafrazam versurile unui cantecel marca a€žDivertis", ca un prinos de aleasa recunoastere (caci despre recunostinta nu poate fi vorba) adus australiencei in varsta de 27 de anisori, Jill Courtney. Mai ceva decat baietii aflati sub tutela spirituala (si nu numai...) a lui Osama, tanara originara din tara cangurilor si-a manifestat atasamentul fata de jumatatea masculina, planuind un atentat cu bomba.  CADOU DE NUNTA. Concret, Jill cea patimasa, s-a indragostit nebuneste de un detinut si, dupa ce si-a tatuat numele acestuia pe unde nici cu gandul nu ganditi, a pus la cale un atentat planificat riguros, cu respectarea tuturor a€žnormelor" in vigoare. Cand Hassan Kalache (28 de primaveri) i-a promis ca o ia de nevasta doar daca va duce la bun sfarsit o a€žmisiune" importanta, Jill Courtney nu a mai stat pe ganduri si a purces la executarea ordinelor primite. Dupa ce a achizitionat substantele explozive necesare si a fabricat una bucata bomba artizanala, Julieta noastra a plasat o masina-capcana in centrul Sydney-ului.  N-A MERS. Din pacate pentru ea, si din fericire pentru concitadinii celor doi amorezi, planul a fost dejucat de fortele de ordine, alertate de un apel telefonic. Anonim. Conform AFP citata de Rompres, politia locala a descoperit cu incantare in apartamentul impricinatei, detonatoare, produse specifice muncii de a€žpirotehnist" de ocazie, dar si o peruca, ceea ce va usura cu siguranta sarcina magistratilor. Iar Jill poate ca va avea ocazia sa-si intalneasca alesul la loc fara verdeata dar cu multa racoare. Totul e bine cand se termina cu bine.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.