antrenorul echipei de baschet feminine Municipal TargovisteMunicipal Targoviste este noua campioana nationala din baschetul feminin. Fetele antrenate de Catalin Tanase au sarbatorit castigarea titlului la Arad, unde au invins IC
   
antrenorul echipei de baschet feminine Municipal TargovisteMunicipal Targoviste este noua campioana nationala din baschetul feminin. Fetele antrenate de Catalin Tanase au sarbatorit castigarea titlului la Arad, unde au invins ICIM si in al treilea meci al finalei. La pauza, scorul a fost strans, 39-38 pentru ICIM Arad. Targovistencele au revenit gratie Larisei Toma, MVP-ului partidei, care a inscris 27 de puncte. Finala s-a disputat pe sistemul "trei din cinci". Dupa doua meciuri castigate acasa, Municipal Targoviste, promovata anul trecut in prima liga, a aratat ca este echipa momentului in baschetul feminin romanesc, inchizand seria dupa numai trei intalniri cu ICIM Arad. Pentru ca echipa pe care o antreneaza a reusit la doar trei ani de la infiintare sa devina noua campioana a Romaniei la baschet feminin, Jurnalul National il declara pe Catalin Tanase "Omul zilei".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.