ONG-urile de pe la noi au un motiv in plus sa se uite cu invidie in ograda vecinilor din tarile in care nu s-a auzit de conceptul tranzitiei prelungite. Greenpeace, cea mai puternica organizatie ecologista de pe mapamond, a dat publicitatii un anunt
ONG-urile de pe la noi au un motiv in plus sa se uite cu invidie in ograda vecinilor din tarile in care nu s-a auzit de conceptul tranzitiei prelungite. Greenpeace, cea mai puternica organizatie ecologista de pe mapamond, a dat publicitatii un anunt potrivit caruia a€žverzii" vor construi (sau reconstrui...) legendara Arca a lui Noe. INAINTE DE POTOP. Conform AFP citata de Rompres, nava va masura 10 metri lungime, patru latime, si tot patru metri inaltime, si va fi a€žarmata" pe data de 31 mai a.c. Constructia, la a carei realizare isi vor da concursul 20 de voluntari din Germania si Turcia, va putea fi admirata de turistii ce vor alege drept destinatie muntele Ararat, situat in nord-estul Turciei. Potrivit unora dintre exegetii Vechiului Testament, muntele Ararat din tara lui Mustafa Kemal - Ataturk ar fi locul in care a esuat Arca lui Noe. a€žSchimbarile climatice reprezinta cea mai mare amenintare cu care se confrunta planeta noastra, de la Noe incoace. Suntem pe punctul de a ne confrunta cu un nou Potop", a declarat Andree Bohling, responsabil al Greenpeace pentru probleme energetice.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.