Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat astazi ca ideea suspendarii lui Traian Basescu nu ii apartine, asa cum ii reproseaza presedintele suspendat. "Nu are importanta a cui a fost ideea suspendarii. Nici nu-mi amintesc", a spus
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat astazi ca ideea suspendarii lui Traian Basescu nu ii apartine, asa cum ii reproseaza presedintele suspendat. "Nu are importanta a cui a fost ideea suspendarii. Nici nu-mi amintesc", a spus Iliescu, adaugand, insa, la insistentele jurnalistilor, ca nu a fost ideea sa. El a declarat ca nu a fost ideea sau initiativa sa. "Am intrat in discutie cand deja se redacta un document", a spus Ion Iliescu despre demersul de suspendare initiat de PSD. Presedintele suspendat Traian Basescu a declarat, sambata, la mitingul de la Craiova, referindu-se la suspendarea sa, ca Ion Iliescu nu a mai apelat la mineri, ci la metode moderne, adica la "322 de mineri-parlamentari", care, dupa 20 mai, ar trebui dusi "cu lampasul in minele din Valea Jiului".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.