Fostul sef al statului Ion Iliescu a declarat, marti seara, la Realitatea Tv, ca Traian Basescu a facut parte din grupul semnatarilor propunerii de suspendare a sa din functie, in anul 1994, si ca nimeni nu i-a jignit atunci pe acestia, nu i-a acuzat
Fostul sef al statului Ion Iliescu a declarat, marti seara, la Realitatea Tv, ca Traian Basescu a facut parte din grupul semnatarilor propunerii de suspendare a sa din functie, in anul 1994, si ca nimeni nu i-a jignit atunci pe acestia, nu i-a acuzat ca ar fi pus la cale un puci.

Iliescu a reamintit ca atunci Curtea Constitutionala a dat un "aviz clar negativ" la propunerea de suspendare a sa din functia de presedinte al Romaniei. Ion Iliescu a mai spus ca el a luat in considerare Parlamentul si a trimis un punct de vedere scris la propunerea de suspendare, propunere care a fost respinsa de Parlament. Fostul sef al statului a mai spus ca nimeni nu i-a jignit, nu i-a incriminat pe cei 182 de parlamentari care au votat in favoarea suspendarii sale si nici nu i-a acuzat ca ar fi facut "un puci".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.