Presedintele PSD Mircea Geoana a declarat, marti seara, la un talk-show al TVR1 ca o noua Constitutie ar trebui sa consacre "republica semiprezidentiala autenuata", personal simtindu-se "coafat" de o asemenea solutie. El a maispus ca a ajuns sa
Presedintele PSD Mircea Geoana a declarat, marti seara, la un talk-show al TVR1 ca o noua Constitutie ar trebui sa consacre "republica semiprezidentiala autenuata", personal simtindu-se "coafat" de o asemenea solutie. El a maispus ca a ajuns sa-i fie "teama" sa aiba conversatii telefonice private, pentru ca dialogurile sale ar fi interceptate. Liderul social-democrat a afirmat, referindu-se la interceptarea convorbirilor telefonice, ca aceasta situatie este "o chestiune certificata, pe zi ce trece apar dovezi suplimentare" si ca presedintele suspendat Traian Basescu " a incurajat folosirea brutala a institutiilor statului pentru supravegherea adversarilor politici"."La DNA se va demonstra in zilele urmatoare ca au interceptari ilegale, ceea ce face ca toate dosarele de coruptie in Romania sa fie un risc, sa fie lovite de nulitate", a mai spus Geoana, in context. Liderul PSD a mai spus ca dupa 19 mai, Traian Basescu va incepe o campanie "de demolare, de daramare a Parlamentului" care va accentua criza politica, indiciile fiind date de discursul si comportamentul actual al presedintelui suspendat.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.