"Mercenarii au incercat sa ma condamne in fata opiniei publice, intr-un mod dezonorant pentru calitatea de ziarist", s-a plans Voiculescu intr-o conferinta de presa. "Sesizez CNA sa ia o atitudine in aceasta privinta, pentru ca nu este admisibil ca d
"Mercenarii au incercat sa ma condamne in fata opiniei publice, intr-un mod dezonorant pentru calitatea de ziarist", s-a plans Voiculescu intr-o conferinta de presa. "Sesizez CNA sa ia o atitudine in aceasta privinta, pentru ca nu este admisibil ca dupa o ora si jumatate de la plecarea unui invitat sa inceapa in lipsa sa comenteze neadevaruri. Il rog pe presedintele CNA, Ralu Filip, sa se aplece asupra acestui caz", a spus Dan Voiculescu. "Rusinea este a lor. Eu nu ma impiedic de astfel de lucruri", a continuat liderul conservatorilor, pe un ton moralizator. El a spus ca nu este necesara o sesizare oficiala catre CNA, pentru ca institutia "da dovada de vigilenta". (V.D.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.