Trei diplomati ai Ambasadei SUA in Moldova au fost retinuti marti de militiile separatiste transnistrene la granita moldo-transnistreana, in punctul Bender. Cei trei se indreptau spre Tiraspol. Intr-un comunicat de presa, ambasadorul SUA in M
Trei diplomati ai Ambasadei SUA in Moldova au fost retinuti marti de militiile separatiste transnistrene la granita moldo-transnistreana, in punctul Bender. Cei trei se indreptau spre Tiraspol. Intr-un comunicat de presa, ambasadorul SUA in Moldova, Michael Kirby s-a aratat indignat de faptul ca marti, in jurul orei 15.00, masina Ambasadei SUA a fost retinuta, fara nicio explicatie, la frontiera moldo - transnistreana. In masina se aflau patru persoane are misiunii diplomatice americane. Kirby nu a facut publice motivele pentru care diplomatii se aflau in drum spre Tiraspol, in schimb a precizat ca miercuri dimineata nu avea date care sa ateste ca personalul Ambasadei SUA ajunsese la destinatie.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.