Se afla in plina festivitate de decernare a trofeului "Chelsea" care avea sa desemneze cel mai bun fotbalist al clubului in 2006/2007. Apoi urma sa se pregateasca pentru finala Cupei Angliei. Numai ca managerul lui Chelsea, portughezul Jose Mourin
Se afla in plina festivitate de decernare a trofeului "Chelsea" care avea sa desemneze cel mai bun fotbalist al clubului in 2006/2007. Apoi urma sa se pregateasca pentru finala Cupei Angliei. Numai ca managerul lui Chelsea, portughezul Jose Mourinho, a ajuns in spatele gratiilor! CATELUL BUCLUCAS. Jose Mourinho a fost arestat marti noaptea dupa o altercatie cu politia, pornita din cauza cainelui sau Yorkshire terrier, informeaza The Sun si vz.ru. Managerul lui Chelsea a fugit de la festivitatea anuala dedicata celui mai bun jucator atunci cand sotia sa Tami l-a sunat , in jurul orei 20.30, si i-a spus ca le este luat cainele. Si-a abandonat suporterii stransi sa-i ceara autografe si a plecat, glont, spre casa din cartierul Belgravia. :"Jose primise cu siguranta o veste proasta.S-a grabit spre iesire,si s-a urcat intr-un taxi." - a declarat un martor ocular. In fata resedintei a gasit un reprezentant al unei societati de protectia animalelor si doi politisti care doreau sa-i ia cainele pe care il are in proprietate. Motivul tinea de faptul ca Mourinho a intrat in Anglia cu cainele Yorkshire terrier fara sa il vaccineze iar autoritatile au considerat ca animalul reprezinta un adevarat pericol public. DUPA GRATII. Acasa a gasit-o pe sotia Tami care incerca sa-i opreasca din plans pe cei doi copii, Matilde -10 ani si Jose Junior - sase ani. Unul dintre vecinii lui Mourinho a povestit situatia creata: "A fost o situatie foarte tensionata si spiritele s-au incins. Mourinho a refuzat sa ii fie luat cainele. Acest lucru l-a suparat foarte tare pe Mourinho si si-a pierdut cumpatul. A fost arestat in jurul orei 10 p.m pentru obstructionarea unui ofiter de politie aflat la datorie". Imediat a ajuns la sediul politiei, i-au fost luate amprentele si apoi incarcerat. In urma incidentului, politia a declarat ca "au avut loc discutii cu proprietarul cainelui si, in cele din urma, un barbat de circa 40 de ani a fost arestat.In prezent se fac cercetari pentru a stabili modul in care acest caine a ajuns in proprietatea acestui domn".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.