a€žVestul salbatic" nu este doar o inventie a scenaristilor de la Hollywood, cum spun unele guri ceva mai rautacioase din a€žVechea Europa". Mai mult decat atat, taramul celebrilor a€žcowboys" cu revolvere la bracinar c
a€žVestul salbatic" nu este doar o inventie a scenaristilor de la Hollywood, cum spun unele guri ceva mai rautacioase din a€žVechea Europa". Mai mult decat atat, taramul celebrilor a€žcowboys" cu revolvere la bracinar continua sa existe, chiar daca spatiul in care pistolarii subt nevoiti sa-si desfasoare activitatea s-a mai restrans in ultimii 100 de ani. Bunaoara in statul nord-american Illinois, orice localnic, indiferent de varsta, poate primi un permis de port-arma. a€žMAI IUTE CA ADULTII". Ca este asa si nu altfel, ne-am convins zilele trecute cand Howard David Ludwig, in varsta de doar 10 luni, a intrat in posesia documentului ce ii permite sa detina o arma de foc. Potrivit Associated Press citata de Rompres, tatal baietelului a platit o taxa de 5 $, a completat un formular in care sunt specificate datele personale ale solicitantului (inclusiv inaltimea - 65 cm., sau greutatea - 9 kg.), a a€žsemnat" constiincios in partea de jos a paginii si a obtinut, fara nici o opreliste din partea autoritatilor, cardul mult dorit. a€žDin amuzament am facut-o", se pare ca ar fi declarat grijuliul parinte. Daca despre o gluma a fost vorba, nu ne putem impiedica sa nu ne intrebam: si care ar fi poanta Mr. Ludwig?


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.