Conform ultimilor analize financiare efectute in SUA, reiese ca la Casa Alba, vicepresedintele Richard Cheney este de cinci ori mai bogat decat presedintele George W. Bush, informeaza rian.ru. AFACERI. O paralela facuta intre documentele financia
Conform ultimilor analize financiare efectute in SUA, reiese ca la Casa Alba, vicepresedintele Richard Cheney este de cinci ori mai bogat decat presedintele George W. Bush, informeaza rian.ru. AFACERI. O paralela facuta intre documentele financiare depuse de Bush si Cheney ne arata ca averea vicepresedintelui este estimata undeva intre 21-100 milioane dolari, in timp ce Bush are un capital cuprins intre 7,5 - 20 milioane dolari. Declaratiile de avere ale celor mai importanti oameni politici ai Americii sunt atat de meticulos intocmite incat cetiteanul se poate ghida inclusiv in ceea ce priveste activele pe care acesti oameni le detin. Bush are trecuta in declaratia de avere o ferma de 1-5 milioane dolari in Krawford (Texas), 6,5 milioane dolari in active la diverse societati ( 3,6 milioane fiind active emise de Ministerul de Finante), un milion de dolari intr-un fond de investitii, 775,7 mii dolari in societatea sa care se ocupa de pomicultura ,710 mii dolari in certificate de depozit, 168 mii dolari in conturi bancare si 151 mii dolari in fonduri de pensii si alte investitii. De partea cealalta, Cheney are 10,5 milioane dolari investiti in obligatiuni emise de Ministerul de Finante al SUA, 5,1 milioane dolari in alte investitii, imobile si alte active. Restul banilor provin din averea mostenita si ii detine in diverse conturi. SUVENIRURI. Conform documentelor, in 2006 Cheney a primit un cadouri de doua ori mai scumpe decat Bush: 21.674 dolari Cheney / 12.354 dolari Bush. Printre cadourile primite de Bush se regasesc ustensile pentru pescuit si trei undite in valoare de 2,5 mii dolari, camasi, scurte, ciorapi, cravate, un barometru electric, butoniere pentru camasi si scaune din lemn. Vicepresedintele a primit trei undite, inventar pentru pescuit , un player iPod si o palarie de cowboy de 399 dolari.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.