O zi obisnuita din viata unor pescari din Guineea s-a transformat intr-una pe care nu o vor uita niciodata. Din niste oameni simpli, care isi duc viata pescuind ca sa isi hraneasca familiile, s-au transformat in vedete pentru marile ziare de

O zi obisnuita din viata unor pescari din Guineea s-a transformat intr-una pe care nu o vor uita niciodata. Din niste oameni simpli, care isi duc viata pescuind ca sa isi hraneasca familiile, s-au transformat in vedete pentru marile ziare de pe mapamond.   In urma cu doua zile, in plasele acestora a intrat un animal marin, o specie necunoscuta pana in prezent. Conform pravda.ru, ciudatul mamifer este mare cat o balena, are cap, labe, dinti si coada. In schimb, nu are solzi. Din plasele pescarilor a ajuns pe masa unui laborator care incearca acum sa descopere daca pescarii au capturat o specie necunoscuta sau este vorba doar de un accident genetic.   


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.