Capitanul Stelei isi critica patronul pentru ca a defilat cu steagul rivalilor de la Dinamo.

Gigi Becali a venit in Cotroceni, la meciul cistigat cu 3-0 de Steaua in fata celor de la FC National, cu un alai de 40 de bodyguarzi pentru a fi protejat de furia fanilor stelisti, dupa manifestele impotriva sa imprastiate in oras si dupa ce tentativa sa de a cumpara tot „tirajul" de bilete a fost dejucata de gazde. Cu toate acestea, el nu a putut evita scandarile galeriei, care i-a strigat „Gigi, mars la Dinamo!", in momentul in care finantatorul Stelei a ajuns in loja. Impotriva lui Becali s-a ridicat, cu jumatate de gura, si finul Mirel Radoi. Capitanul Stelei a declarat ca „Becali a pierdut si ca imagine, si politic, purtind fularul lui Dinamo. Tot ce a facut, a facut pentru Steaua. Nu cred ca ar mai fi procedat la fel daca ar fi stiut cit are de pierdut de pe urma acestei actiuni". In privinta demisiei fostului manager general Mihai Stoica, Radoi a spus: „Meme imi este bun prieten si este greu fara el, pentru ca era un liant excelent intre jucatori si conducere".

Becali si Olaroiu, caruia suporterii i-au cerut demisia, au fost aparati de jucatori. Victoras Iacob, autor al unei duble, a declarat: „Nu este placut sa conduci, iar galeria sa injure patronul si sa ceara demisia antrenorului, dar nu sint eu in masura sa comentez cele intimplate. Dar ceea ce a facut Becali a facut pentru Steaua". Fundasul Dorin Goian crede ca suporterii Stelei exagereaza cind ii huiduie pe Becali si pe Olaroiu, cu toate ca spune ca nu ar fi purtat fularul lui Dinamo niciodata: „Eu nu mi-as fi pus fularul lui Dinamo, dar eu sint jucator si este alta situatie".

Hagi nu mai este dorit la Steaua, desi suporterii i-au cerut lui Olaroiu sa-si faca bagajele. Cel putin asa sustine Gigi Becali. „I-am propus lui Hagi, care e nasul meu, sa vina atunci la Steaua, nu a venit. Acum avem antrenor la Steaua. Olaroiu mai sta la Steaua trei ani, sau poate cinci, sau poate sapte, sau poate noua, nu stiu. Olaroiu o sa plece de la Steaua cind vrea el. Ce Hagi la Steaua antrenor, cum sa-i propun eu lui Hagi, cind Steaua are antrenor, care, parerea mea, e cel mai mare antrenor din Romania. Hai sa vedem performantele, a facut cineva din ‘90 pina acum performantele lui Olaroiu? Excluzindu-l pe Mircea Lucescu, care acum antreneaza in strainatate. A jucat cineva in Romania semifinala de Cupa UEFA, a jucat cineva in Liga Campionilor? A cistigat campionat, o Supercupa... Vorbim pe fapte, nu pe vorbe", a comentat Becali. Referitor la declaratiile lui Hagi, cum ca s-a simtit umilit, ca stelist, de maniera in care a cistigat campionatul, Becali a declarat: „Pai spunea Hagi ca locul doi e umilitor pentru Steaua. Ce vorbesti domn’e, e umilitor locul doi pentru Steaua? Nu stiu citi antrenori din Romania au obtinut locul doi, citi?".