In urma cu un sezon era titular la Middlesborough si se lupta cu Steaua Bucuresti pentru Cupa UEFA. Acum este somer de lux. Charlton Athletic i-a aratat usa! Olandezul Jimmy Floyd Hasselbaink, 34 de ani, a fost dat afara de Charlton At

In urma cu un sezon era titular la Middlesborough si se lupta cu Steaua Bucuresti pentru Cupa UEFA. Acum este somer de lux. Charlton Athletic i-a aratat usa! Olandezul Jimmy Floyd Hasselbaink, 34 de ani, a fost dat afara de Charlton Athletic. Charlton, care a retrogradat in liga secunda din Anglia, i-a reziliat contractul luni, fara ca oficialii gruparii sa faca publice motivele care au dus la aceasta decizie, informeaza AFP. Fostul international, golgheterul Angliei in 2001, cand evolua pentru Chelsea, a mai imbracat in Anglia tricoul lui Middlesborough timp de doua sezoane. Din vara lui 2006 el evolua pentru Charlton. In sezonul 2006-2007 Hasselbaink a reusit sa marcheze doar doua goluri!


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.