Actor, grafician, regizor de teatru
Varsta: 54 de ani Horatiu Malaele debuteaza ca regizor de film, lungmetrajul sau ""Nunta muta"" numarandu-se printre cele opt proiecte cinematografice ale unor debutanti care au castigat concursul de finant
Actor, grafician, regizor de teatru
Varsta: 54 de ani Horatiu Malaele debuteaza ca regizor de film, lungmetrajul sau ""Nunta muta"" numarandu-se printre cele opt proiecte cinematografice ale unor debutanti care au castigat concursul de finantare organizat de CNC. Bugetul total al peliculei se ridica la aproximativ 1.000.000 de dolari, iar de la Centrul National al Cinematografiei a obtinut un credit de 1,3 milioane de lei. Scenariul filmului, la care Malaele spera sa se apuce de lucru din primavara anului viitor, se bazeaza pe o poveste adevarata petrecuta in Moldova. Povestea, a spus actorul, a auzit-o de la profesorul sau Octavian Cotescu, iar scenariul pentru film l-a scris impreuna cu dramaturgul Adrian Lustig. Pentru ca isi face debutul si in regie de film, Jurnalul National il declara pe Horatiu Malaele ""Omul zilei"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.