Michael Ballack si Oliver Kahnn sunt numele unor vibratoare scoase la vanzare de compania Beate Uhse, relateaza AFP.Un scandal, ce risca sa devina de proportii, a fost pe cale sa se starneasca in industria erotica europeana. DAUNE. Compania germa
Michael Ballack si Oliver Kahnn sunt numele unor vibratoare scoase la vanzare de compania Beate Uhse, relateaza AFP.Un scandal, ce risca sa devina de proportii, a fost pe cale sa se starneasca in industria erotica europeana. DAUNE. Compania germana Beate Uhse, numarul unu in industria europeana de produse erotice, va trebui sa plateasca cate 50.000 de euro drept despagubiri fotbalistilor germani Michael Ballack si Oliver Kahn pentru ca a comercializat un model de vibratoare care facea aluzie la numele lor in perioada Mondialului din 2006. Cele trei parti au solutionat in mod amiabil litigiul, in fata unui tribunal din Hamburg. Compania a comercializat in trei dintre sex-shop-urile sale un model de vibratoare numit 'Michael B.' si 'Olli K.', aluzie la capitanul echipei Germaniei si la portarul formatiei Bayern Munchen. Cei doi jucatori cereau 60.000 de euro despagubiri.  


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.