Directorul general al Rapidului crede ca doar cistigarea Cupei Romaniei ar putea sa-l faca pe antrenor sa se razgindeasca.

Chiar daca patronul Rapidului, George Copos, il curteaza insistent pe Razvan Lucescu, antrenorul ultimilor trei ani din Giulesti va parasi echipa, cel mai probabil, la finalul sezonului. Dupa remiza, 1-1, de la Urziceni, a recunoscut-o si directorul general al giulestenilor, Constantin Zotta, in cadrul emisiunii „Repriza a III-a". Oficialul rapidist spera insa ca, in eventualitatea in care trupa din Giulesti va cistiga Cupa Romaniei, Lucescu jr. sa revina asupra deciziei sale.

Pe de alta parte, inaintea duelului pentru accederea in turul I al Cupei UEFA, patronul timisorenilor, Marian Iancu, imprumuta tactica omologului de la Steaua, Gigi Becali, si oferteaza jucatorii Rapidului. Maldarasanu si Badoi sint tintele din vara ale Politehnicii. „Poli Timisoara va face o oferta la finalul acestui sezon pentru Maldarasanu si Badoi. Sint doi jucatori pe care ii dorim foarte mult", a transmis Iancu, care nu ia in seama si ofertele Stelei pentru jucatorii Rapidului: „Nu vreau sa facem nici o licitatie aici cu Steaua pentru ei. Poli Timisoara cind vrea ceva, ia. Vom face o oferta imbatabila si ii vom lua pe cei doi".

Insistenta cu care cele doua cluburi isi doresc arbitri straini la finala Cupei l-a determinat pe presedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, Gheorghe Constantin,sa-si revizuiasca afirmatiile potrivit carora isi va da demisia in cazul in care vor mai arbitra straini. „Uneori te mai ia gura pe dinainte. Noi insistam ca arbitrii sa fie romani la finala Cupei Romaniei, dar cele doua cluburi si-au manifestat intentia de a fi arbitrati de o brigada straina. Am facut o greseala cind am adus arbitri straini la semifinala. Eu sint vinovat ca am creat precedentul. Daca vom aduce arbitri straini la aceasta partida, vreau sa fie o brigada de elita", a declarat Gheorghe Constantin.

Finala Cupei Romaniei este programata pe 26 mai la Timisoara, Rapid fiind obligata sa cistige trofeul pentru a se califica in Cupa UEFA.