Mii de mureseni au umplut pana la refuz Sala Polivalenta din Targu-Mures luni seara, nerabdatori sa asculte "Kalashnikov-ul" lui Goran Bregovici. S-a stat pe scaune, pe scari, iar cei mai norocosi au prins un loc pe jos, in fata scenei.   Spe
Mii de mureseni au umplut pana la refuz Sala Polivalenta din Targu-Mures luni seara, nerabdatori sa asculte "Kalashnikov-ul" lui Goran Bregovici. S-a stat pe scaune, pe scari, iar cei mai norocosi au prins un loc pe jos, in fata scenei.   Spectatorii i-au primit cu urale pe membrii Orchestrei de Nunti si Inmormantari din Serbia, care au coborat printre ei inainte sa urce pe scena. Atmosfera incendiara a continuat in prima parte a concertului, cand Goran Bregovici a reusit sa ridice in picioare sala. A "pierdut" la un moment dat spectatorii, care nu i-au recunoscut melodiile, senzatie accentuata si de acustica proasta a Salii Polivalente.   MICI SI CAFEA. Inainte de concert, Bregovici s-a plimbat prin Targu-Mures. Artistul a recunoscut ca a vrut doar sa se plimbe, pentru ca "am vazut prea multe muzee, expozitii si ruine". Si atunci? "Am baut o cafea si am mancat mici." Nu l-a recunoscut lumea pe strada si nici macar paznicii de la Sala Polivalenta. "A trebuit sa le arat oamenilor de la securitate legitimatia, ca sa ma lase sa trec", a declarat amuzat Bregovici. De la Targu-Mures a plecat spre Cluj-Napoca, unde a sustinut ultimul sau concert in Romania. (Raluca Cret)    


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.