Cei care au timp si vor sa scape de caldura din marile orase pot merge la munte.   PRECIPITATII. Potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie, astazi, in zona montana, cerul va fi temporar noros, fiind asteptate ploi locale, cu caracter d
Cei care au timp si vor sa scape de caldura din marile orase pot merge la munte.   PRECIPITATII. Potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie, astazi, in zona montana, cerul va fi temporar noros, fiind asteptate ploi locale, cu caracter de aversa, urmand sa se inregistreze peste 20 l/mp. De maine, innorarile se vor accentua, iar precipitatiile vor cadea pe arii mult mai extinse decat astazi. Izolat, cantitatile de apa vor fi insemnate, fiind posibile chiar si caderi de grindina. Vineri cerul va fi temporar noros si, indeosebi in cursul zilei, local vor fi averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Temperatura aerului va marca o noua crestere usoara.   BUCURESTI. In Capitala vremea se mentine si astazi in aceleasi valori ridicate pentru aceasta perioada. Incepand de maine seara sunt asteptate innorari, averse si descarcari electrice. Vineri va fi in continuare cald. In urmatoarea perioada, temperatura aerului va inregistra o usoara scadere, dar fara sa revina in limitele normale pentru aceasta perioada.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.