Fiul ii va lua locul tatalui, care pleaca la Besiktas  Cea mai cunoscuta familie din tagma antrenorilor romani pare sa-si fi stabilit destinatiile pentru sezonul viitor. Mircea Lucescu a batut deja palma cu Besiktas Istanbul, iar fiul sau, R
Fiul ii va lua locul tatalui, care pleaca la Besiktas  Cea mai cunoscuta familie din tagma antrenorilor romani pare sa-si fi stabilit destinatiile pentru sezonul viitor. Mircea Lucescu a batut deja palma cu Besiktas Istanbul, iar fiul sau, Razvan, ii va lua locul pe banca celor de la Sahtior Donetk.Dupa ce revenirea lui Lucescu senior pe malurile Bosforului a fost anuntata de presa turca, nefiind infirmata, ca de obicei, de antrenor, plecarea lui Razvan din Giulesti a fost confirmata duminica seara de directorul general al Rapidului, Constantin Zotta.  "PACHET". Unul dintre elementele-cheie ale acestor mutari este atacantul alb-visiniilor, Ianis Zicu. Conform unor surse demne de incredere, fotbalistul care apartine lui Inter Milan a fost deja acontat de patronul lui Sahtior, Rinat Ahmedov, urmand sa ajunga la Donetk impreuna cu Razvan Lucescu. De asemenea, tehnicianul rapidist i-a propus lui Viorel Moldovan sa-l insoteasca la Donetk, insa atacantul ezita sa dea un raspuns concret.  CONFLICT. Situatia lui Zicu a reprezentat si motivul unui conflict recent intre Mircea Lucescu si patronul rapidist, George Copos. "Nu ar fi corect ca Zicu sa plece la Sahtior, este acum produsul Rapidului, al acestei echipe. Ii voi face o oferta concreta lui Moratti in mai, la sfarsitul campionatului", a declarat Copos. "Zicu este jucatorul Interului, nu al lui George Copos. Asa si Rapid l-a crescut pe Lobont si, in loc sa-l ia la Rapid, l-a luat Dinamo, unde apara excelent, in timp ce giulestenii pierd puncte pe mana portarilor", a raspuns nemilos Mircea Lucescu. Se pare ca acesta s-ar fi inteles inca din iarna cu boss-ul milanezilor pentru transferul definitiv al lui Zicu la Sahtior. Neoficial, achizitionarea golgeterului din retur al Rapidului i-ar costa pe ucraineni 1.500.000 de euro. Tayfur, secund  Conform cotidianului Fanatik, Mircea Lucescu ar urma sa semneze la 18 iunie contractul cu Besiktas, antrenorul recunoscand ca a fost contactat in ultimele zile de numeroase personaje importante din preajma "vulturilor". Presa turca a avansat deja si numele antrenorului secund care va lucra cu antrenorul roman, acesta fiind fostul jucator al lui Lucescu din precedentul mandat la Besiktas, Tayfur Havutcu. In 2002-2003, Lucescu a castigat titlul cu echipa din Istanbul. Loc pentru Zicu Asa cum Razvan Lucescu are mari sanse de a ajunge la Sahtior impreuna cu Ianis Zicu si, probabil, cu Viorel Moldovan, presa din Turcia sustine ca Mircea Lucescu nu va ajunge cu mana goala la Besiktas, cu care ar putea semna un contract pe doi ani. "Il Luce" vrea sa-l convinga pe brazilianul Elano sa-l urmeze la Istanbul, iar plecarea sud-americanului de la Donetk ii va face, automat, loc in echipa lui Ianis Zicu, cei doi jucatori fiind de profil asemanator.  


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.