Produsul Zilei

Bancpost le ofera clientilor posibilitatea de a-si plasa 90% din bani intr-un depozit la termen de sase luni, cu dobinda fixa preferentiala, si de a investi restul de 10% in Fondul Deschis de Investitii Bancpost Active Balanced. Pentru a beneficia de dobinda preferentiala, clientul trebuie sa pastreze unitatile de fond cel putin sase luni. Suma minima necesara plasamentului in produsul Ronsmart este de 1.000 de lei. Bancpost nu percepe comision de deschidere a contului curent atasat depozitului.

Miine, termen-limita la Fisc

Persoanele care au obtinut anul trecut venituri din activitati precum transferul titlurilor de valoare, profesii liberale si drepturi de proprietate intelectuala trebuie sa depuna declaratiile de venit pina marti, 15 mai, in caz contrar urmind sa plateasca amenzi de pina la 100 de lei. Fiscul a anuntat ca a finalizat operatiunea de transmitere catre populatie a plicurilor care contin declaratiile de venit aferente anului fiscal 2006.

Profit dublu la Electromagnetica

Producatorul de echipamente electrice si electronice Electromagnetica Bucuresti, listat pe piata Rasdaq, a incheiat primul trimestru din 2007 cu un profit net dublu si o cifra de afaceri in crestere cu 25,7%, comparativ cu nivelurile din intervalul similar din 2006, a anuntat compania. Electromagnetica a obtinut in perioada ianuarie - martie 2007 un profit net de 774.040 de lei, dublu fata de cel din perioada similara a anului trecut, de 388.000 de lei. Cifra de afaceri a companiei a avansat in primul trimestru din acest an cu 25,7%, pina la 34,3 milioane de lei.